• Volle feestzaal

    Sandra van Dam
  • Gastverenigingen

    Sandra van Dam
  • Oudgedienden CS de Sparrenarren

    Sandra van Dam

Jubileum cs de Sparrenarren zet Driebergen-Rijsenburg op zijn kop

10-02-2019, 20:42 | Lezersnieuws | carola

Driebergen, 10 februari 2019

Zaterdag 9 februari organiseerde Carnavalsstichting de Sparrenarren een middag reünie en feestavond ter ere van hun vierde Elvium. De opkomst was ongekend! Diverse oudgedienden van de afgelopen 44 jaar hebben hun opwachting gemaakt en ook de carnavalsverenigingen uit omstreken lieten de kans niet voorbij gaan om de Sparrenarren te feliciteren met hun jubileumjaar. Een feestelijk aangeklede Maupertuus zaal, de vele bezoekers en goede muziek hebben ervoor gezorgd dat Driebergen-Rijsenburg voor een avond even helemaal op zijn kop stond!

Reünie

In de carnavalscultuur is het cijfer ‘11’ een magisch getal. Daarom werd dit vierde Elvium dan ook groots gevierd! In de middag waren alle oudgedienden van C.S. de Sparrenarren uitgenodigd voor een feestelijke borrel in een sfeervol aangeklede Maupertuus zaal te Driebergen. Tijdens de borrel werden heuse collectors items geveild die de afgelopen carnavalsjaren de revue hebben gepasseerd. Zo is onder meer de collectie van 44 prinsenmedailles geveild voor het immense bedrag van 1000 Euro! De opbrengst komt ten goede van de jeugd van de carnavalsstichting. Zij worden volgend jaar in een nieuw jasje gestoken. Na de reünie was het tijd voor een hapje en drankje, om aansluitend met de voetjes van de vloer te gaan!

Feestavond

Voor de feestavond waren diverse gastverenigingen uitgenodigd. De carnavalsverenigingen uit o.a. Utrecht, Zeist, Bunnik, Cothen en Odijk waren met een flinke delegatie aanwezig om dit jubileum met de Sparrenarren mee te vieren. Het was een ongekend gezellige avond met muzikale ondersteuning van o.a. zanger Marco Kraats. De zaal stond binnen een mum van tijd op zijn kop! Zo’n geslaagde feestavond belooft wat voor komend carnavalsseizoen. De Sparrenarren zijn in ieder geval alvast opgewarmd en nodigen iedereen met plezier uit om begin maart het carnaval met hen mee te vieren!