• Dafne en Suzanne in Den Haag bij de landelijke aftrap NZF

    Lyander

Het Nationaal Zorgfonds: goede en betaalbare zorg voor iedereen!

05-12-2016, 18:01 | Lezersnieuws | Lyander Schmitz

Ieder jaar maken de zorgverzekeraars gemiddeld een miljard euro winst. Dit geld wordt niet besteed aan goede zorg, maar verdwijnt in de zakken van de vier grote verzekeraars. Daarbovenop besteden de zorgverzekeraars honderden miljoenen per jaar aan het overstapcircus. En wanneer u ziek bent wordt u door het 'eigen risico' beboet met 385 euro. Dit kan anders.

Van concurrentie naar samenwerking

Het is tijd voor één Nationaal Zorgfonds. Zonder onnodige bureaucratie en kostenverhogende concurrentie. Zonder geldverslindende reclame en zonder torenhoge salarissen voor zorgbobo's. En het eigen risico van 385 euro schaffen we af, want dat weerhoudt mensen ervan om naar de dokter te gaan. Ziek zijn is geen keuze!

Het Nationaal Zorgfonds in Utrechtse Heuvelrug

Wij zoeken mensen die hun handen uit de mouwen willen steken om het Nationaal Zorgfonds ook op de Utrechtse Heuvelrug meer bekendheid te geven. Iedereen die het Nationaal Zorgfonds steunt wordt van harte uitgenodigd om mee te denken en mee te doen. Ook zoeken we mensen die in de zorg werken zoals artsen, fysiotherapeuten of verpleegkundigen en die het huidige zorgstelsel zat zijn en zich graag bij deze beweging aan willen sluiten.

Mee doen? Neem contact op met Dafne Boukema tel: 0343-532574 of 06-38001424, of mail naar: dafneboukema@gmail.com