• Hemur Enge 1

    L. Wintermans

Hemur Enge start zaalseizoen goed

14-11-2017, 19:00 | Lezersnieuws | J. Bode

Wageningen - De korfballers van Hemur Enge 1 van zijn er afgelopen zaterdag in geslaagd om het seizoen te starten met een ruime overwinning op het studententeam van Débaldérin. De studenten uit Wageningen werden met 2-14 verslagen.

De 2 tegendoelpunten zijn een goed resultaat voor de Amerongers, maar de ploeg van Arjan de Wit had liever een hogere aantal doelpunten willen maken. de Wit: "In zo'n wedstrijd kún je het eigenlijk niet goed doen, scoor je er 20, dan wil je er 21 hebben gemaakt. De kansen lagen er wel, maar de ploeg koos vaak voor te schakels in het veld voordat de aanval daadwerkelijk werd geopend."

Volgende week treft Hemur Enge in eigen huis de korfballers uit Doorn. Het begint een traditie te worden dat de ploegen elkaar ontmoeten, hetgeen niks wegneemt van de spanning. In september wist Hemur Enge te winnen van KCD, maar ook KCD wist afgelopen zaterdag hun eerste zaalwedstrijd te winnen. De wedstrijd start om half vier in de Allemanswaard.

Doelpunten: Erwin Reede 4, Danielle Meerwijk 3, Rene Nell 3, Hella van Eem 1, Sam Kempe 1, Kim van Lienden 1, Diane Putman 1