• Hemur Enge 1

    L. Wintermans

Hemur Enge start 2018 uitstekend

07-01-2018, 16:10 | Lezersnieuws | J. Bode

Na het verlies tegen Koveni mocht Hemur Enge het zaalseizoen hervatten tegen SEV uit Zelhem. SEV mag met recht "the best of the rest" genoemd worden, maar kon tegen Hemur Enge geen vuist maken.

De wedstrijd starten zonder de aangewezen arbiter, maar hij werd uitstekend vervangen. En hoewel de publiek niet getrakteerd werd op een spektakel, was Hemur Enge de hele wedstrijd de bovenliggende partij. SEV probeerde wel met ruw spel de wedstrijd te kantelen, maar Hemur Enge bleef rustig spelen, waardoor de kleedkamer kon worden opgezocht met een 9-5 voorsprong.

Na de rust duurde het even voordat Hemur Enge weer een beetje op gang kwam, waardoor de korfballers uit Zelhem aansluiting bleef houden, maar bij een tussenstand van 10-7 gaven de Amerongers weer gas waardoor de wedstrijd ook meteen gespeeld was. In de laatste fase van de wedstrijd bracht coach de Wit de tweede Ruitenberg-zuster het veld in, waardoor beide A'tjes de wedstrijd voor Hemur Enge eindigden.

Met een 18-9 eindstand mag coach de Wit tevreden zijn: "Eindelijk weer gewerkt aan het belangrijke doelsaldo, belangrijk om dit volgende week tegen Debalderin voort te zetten". Volgende week in Hemur Enge 1 wederom de hoofdact in de Allemanswaard, publiek is van harte welkom om 15:30 uur.

Doelpunten: Erwin Reede 5, Danielle Meerwijk 3, Wim Martijn Hilligehekken 2, Tim van Mourik 2, Rene Nell 2, Sam Kempe 1, Kim van Lienden 1, Diane Putman 1, Anouk Ruitenberg 1.