• Selfie met Jackie Groenen

    Ronald Roosen
  • Team foto HDS MO11 en de Oranje Leeuwinnen.

    Ronald Roosen

HDSMO11-2 sluit seizoen af met bezoek aan training van de Oranjeleeuwinnen. 

07-06-2018, 17:13 | Lezersnieuws | Ronald

Na een fantastisch voetbalkamp weekend met weinig/geen slaap en veel heel veel plezier, was daar op maandag 04-06-2018 alweer het volgende waar we naar uitkeken.

Onze grote voorbeelden trainde bij ons in de buurt, namelijk de Oranje leeuwinnen. In het oranje gekleed, bepakt met onze telefoons en stiften reden we vanaf HDS naar het sportcampus KNVB.

Aangekomen bij de KNVB hoefde we niet lang te wachten of de eerste Leeuwin werd gespot het was keepster Sari van Veenendaal, de rest van de Leeuwinnen volgden snel achter elkaar voor een lichte eerste training.

Voor de meeste mini leeuwinnen was de training niet echt boeiend, die gingen al snel met hun mobiel in de hand, vlogen en musicaly's maken. Maar na een uur trainen was daar dan toch echt het moment aangekomen waar we op hadden gewacht, handtekeningen en selfies scoren.

Het toppunt van deze trip was toch echt de teamfoto van HDS MO11-2 en de grote Oranje Leeuwinnen, ow wat waren de meiden trost. Met een hele grote glimlach, shirts vol met handtekeningen en een hele boel selfies gingen we weer naar huis. Het was een mooie afsluiting op een al fantastisch weekend.