Handen uit de mouwen voor voedselbank Utrechtse heuvelrug

21-01-2016, 13:51 | Lezersnieuws | ingrid leidekker

Werk je veel met je hoofd en wil je ook wel eens praktisch bezig zijn? Wil je jouw brede kennis en ervaring delen met een plaatselijke maatschappelijke organisatie? Of heb je af en toe een paar uurtjes over die je nuttig wilt besteden? Meld je dan aan! Wat voor jou een kleine moeite is, lost voor de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug veel op!

Voedselbank Utrechtse Heuvelrug kan vele handen en hoofden gebruiken. Of het nu gaat om het vullen van voedselkratten, het schrijven van persberichten, het rijden met de bus, het bijhouden van ontwikkelingen rond voedselveiligheid of het uitdelen van voedselpakketten aan cliënten. Alle hulp is welkom, zowel in het bestuur als in de uitvoering, je werkzaamheden worden in overleg gekozen. Voor sommige activiteiten is het handig sterk en fit te zijn, bijvoorbeeld voor het verplaatsen van boodschappenkratten. Je hoeft niet standaard elke week beschikbaar te zijn, maar regelmatig werken volgens een flexibel rooster is voor iedereen prettig. Er zijn geen overbodige vergaderingen of regels. De sfeer bij de Voedselbank is gezellig en plezierig.

Spreekt dit je aan en wil je iets doen? Neem dan contact op met Danielle Stemmer (bestuurslid vrijwilligerszaken), info@voedselbankheuvelrug.nl, telefoon in de avonduren 06-25025271.

Voedselbank Utrechtse Heuvelrug zet zich in om de armste inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Hiervoor werken de ruim 55 vrijwilligers van de Voedselbank samen met bedrijven, instellingen, kerken, gemeente Utrechtse Heuvelrug en particulieren. Op deze manier worden voedseloverschotten herverdeeld en armoede bestreden. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.

Website: www.voedselbankheuvelrug.nl