• Haaskamp Heren1 aanwezig bij opening showroom Volvo Reede

    Henk Honders

Haaskamp teams winnen hun uitwedstrijd

13-11-2017, 11:20 | Lezersnieuws | Haaskamp teams winnen hun uitwedstrijd

Vianen D1 - Haaskamp D1 1-5

De Haaskamp dames speelden een belangrijke uitwedstrijd tegen de nummer 3 Vianen Dames 1. Haaskamp begon sterk aan de wedstrijd, maar de eerste kansen bleven onbenut. Na een strafcorner scoorde Hazel Egan de 0-1 voor Haaskamp. Al vrij snel scoorde Vianen ook en zo werd de ruststand 1-1. Na de rust zorgde Hazel Egan direct voor de 1-2 en Miek van Geenhuizen zorgde voor de 1-3 na een mooi genomen strafcorner. Alexadra van der Voort zorgde voor de 1-4 en de 1-5 einduitslag.

Haaskamp Dames 1 blijft koploper en volgende week zondag vindt een heuse topper plaats. Culemborg Dames 1 komt op bezoek in Amerongen, aanvang 13:15 uur.

Voorhout H1 - Haaskamp H1 4-5

De heren hadden een druk programma dit weekend. Eerst op zaterdag in trainingspak een bezoek aan de nieuw geopende showroom van teamsponsor Volvo Reede en zondag de lastige uitwedstrijd bij Voorhout Heren 1. Na een slecht begin, scoorde Voorhout al snel de 1-0 en Haaskamp moest een tandje hoger schakelen. Goaltjesdief Steven Bakker scoorde de gelijkmaker. Het spel ging op en neer en Voorhout scoorde de 2-1. Damian Honders trok de stand weer gelijk na een goed genomen strafcorner.

De ploeg van coach Willem Bakker trok in de tweede helft het initiatief naar zich toe. Met doelpunten van Steven Bakker (2x) en Joris de Koning stond er 10 minuten voor tijd 4-5 op het scorebord. Na een rode kaart voor een Voorhout-speler werd het een koud kunstje voor de Haaskamp om de wedstrijd uit te spelen en winnend af te sluiten. Met 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden hebben de Haaskamp-heren zich inmiddels in de middenmoot van de poule gespeeld.

Volgende week vindt de thuiswedstrijd tegen Nieuwkoop H1 op het programma. Aanvang 15:00 uur.