• Gespreksgroep Kleur in mijn Leven

    Roy Beusker

Geef Kleur aan je Leven en doe mee!

12-07-2018, 11:33 | Lezersnieuws | Miriam

 

‘Iedereen heeft behoefte aan gezelligheid en sociale contacten. Deelname aan de activiteit  Kleur in mijn Leven van Humanitas voorziet daarin.’ ‘De bijeenkomsten leveren voor iedereen nieuwe energie op’, aldus een deelnemer aan een eerdere groep.

 

Bij deelname aan de gespreksgroep Kleur in mijn Leven staat contact en inspiratie voorop. Doel is elkaar te ontmoeten en ervaringen, herinneringen en interesses te delen of levensthema’s te bespreken. Hiervoor komt de groep zes dinsdagochtenden bij elkaar in Driebergen.                                                     

Marianne en Ans, de twee begeleiders van de groep, vertellen dat deelnemers naar aanleiding van thema’s stukjes uit hun leven ophalen en daar plezier aan beleven. Zo zijn er bijvoorbeeld de thema’s vriendschap, er op uit, wonen in Driebergen, vroeger en nu. Het is hen opgevallen dat mensen het heerlijk vinden om levenservaringen met elkaar te delen en dat de positieve aandacht van de anderen daarvoor, iemand goed doet. Het levert nieuwe energie en geeft Kleur aan je Leven.

 

Wat zou het u kunnen opleveren om anderen te ontmoeten en onder het genot van koffie en iets lekkers verhalen te horen en te vertellen? Wij nodigen u graag uit om het eens te proberen. Iedereen komt alleen, maar al snel wordt de groep hecht. Deelnemers aan vorige groepen hebben vaak blijvend nieuwe contacten opgedaan.

 

Wilt u ook Kleur geven aan uw Leven? U kunt zich aanmelden voor deze groep die op 7 augustus van start gaat in Driebergen. De groep komt zes dinsdagochtenden bij elkaar van 10.30 – 12.00 uur.

U kunt zich aanmelden via 06 – 35 122 389 of via heuvelrug@humanitas.nl. Voorafgaand komen de begeleiders bij u thuis om kennis te maken.