• proosten op alie en toon

    de Zonnebloem Leersum

gasten zonnebloem leersum lunchen bij touché

15-02-2019, 10:31 | Lezersnieuws | Anneke

Op dinsdag 12 februari was het een heerlijk middagje genieten voor onze Leersumse Zonnebloem gasten. Wij bleven deze keer dicht bij huis en vertrokken met 57 deelnemers vanuit De Schermerij naar Restaurant Touché voor een vier gangen hapjes lunch, waarbij we bij iedere gang twee bordjes met een gerecht geserveerd  kregen. Nadat iedereen plaats had genomen in het restaurant werden we voorzien van een drankje naar keuze. De lunch begon met stokbrood met kruidenboter waarna 2 koude gerechten, meloen met ham en een wrap met kip geserveerd werd. Daarna volgde de warme voorgerechten bestaande uit een kop tomatensoep en een kiploempia en het hoofdgerecht was een schnitzel en varkenshaas met verschillende soorten aardappels en groente. Hierna konden de gasten, indien ze nog trek hadden,  kiezen uit een stukje zalm of saté, waarvan menigeen nog gebruik maakte. Tussendoor werd nog een tweede drankje geserveerd. Voor het nagerecht had men de keuze uit een ijsje of koffie of thee.
Aan het eind van deze lunch namen we afscheid van Alie Wolters, die na 36 jaar vrijwilligster van onze afdeling wegens vertrek naar Zevenaar afscheid van ons nam en van haar man Toon, waarop we altijd een beroep konden doen als er vrijwilligers tekort waren bij een activiteit
.Alle gasten hebben weer genoten van deze goedverzorgde middag en gingen met een voldaan gevoel naar huis met dank aan Restaurant Touché, die deze middag mogelijk heeft gemaakt door sponsoring en ons allen een super middag hebben bezorgd.