Einde aan een mooie periode

01-02-2018, 09:30 | Lezersnieuws | H.B. Verberne-de Vries

Langs deze weg wil ik alle klanten bedanken die de afgelopen jaren mijn supermarkt in Driebergen hebben bezocht. Zo'n 13 jaar geleden ben ik begonnen als Super de Boer-ondernemer. Daarna C1000 en vanaf november 2013 ondernemer van een mooie Jumbo. Per 5 maart a.s. heb ik mijn winkel verkocht aan de Jumbo-organisatie, die dit jaar samen met de eigenaar van het Winkelcentrum De Sluis een prachtig vernieuwd winkelcentrum gaat neerzetten met hierin een mooie grote en vernieuwde Jumbo.

Vele mooie herinneringen zullen mij bij blijven zoals de olifanten van Circus Boltini bij de opening van onze C1000-winkel, het exclusieve optreden van Acda & De Munnik op onze groenteafdeling als PR voor de Vrienden van Amstel, de start met de Zwarte Pieten-band, de actie met fotostickers met toentertijd Voetbalvereniging CDN en Korfbalvereniging Dalto, een flashmob met de finalisten van het Korenfestival in de nieuw geopende Jumbo, de samenwerking met het Heuvelrugfonds en de Speelweek. Kortom: veel om op terug te kijken. Ook kijk ik terug op de vele medewerkers die ik heb mogen ontmoeten. We hebben veel gelachen, soms een traan gelaten en ook hebben we heel hard samengewerkt. Sommige medewerkers zijn al jaren weg, maar laten zich zo af en toe toch nog even zien.

U als klant heeft ervoor gezorgd dat ik vele jaren met plezier richting Driebergen ben komen rijden. In al die jaren heb ik heel veel leuke mensen ontmoet, respect gekregen voor de vele vrijwilligers die mij benaderden als zij weer leuke ideeën hadden voor sponsoring en daarvoor steun zochten bij mij als ondernemer. Ook heb ik heel prettig samengewerkt met collega-ondernemers, zoals Rogier de Mol, Jan de Winter en Gert van den Berg. Nu ga ik mij verder richten op mijn andere Jumbo in Wageningen. En er komen nog genoeg mooie uitdagingen op mijn pad. Ik hoop u in de toekomst nog eens te zien! George Verberne, Jumbo-ondernemer.