• Gezellige drukte bij de Doornse GC

    Leo TK

Eerste maandbeker 2019 bij de Doornse Golf Club

09-04-2019, 19:04 | Lezersnieuws | Doornse

Alweer een heerlijke zonnige dag in april. Lokaal steeg de temperatuur tot 20°. Wat wil een mens nog meer? Ja, een beetje goed spelen natuurlijk en een gezellige flight. Aan beide voorwaarden werd voldaan, in ieder geval wat betreft de gezelligheid.

De wedstrijdleiding had gezorgd voor paaseitjes bij aanmelding en het ruime restant hiervan ging mee naar Hole 5 als tussendoortje. Na het spelen van 18 holes konden wij lang nagenieten op het zonovergoten terras, wachtend op de uitslag en de prijsuitreiking. Ondertussen werden wij van koele versnaperingen voorzien door de dames van het café-restaurant. Dank voor de goede verzorging.

Dank ook aan Wouda, Tineke en Arnoud die druk waren met de uitslag. Niet alleen dienen de scores gecontroleerd te worden, ook moet er een dagklassement voor dames én heren worden opgemaakt. Daarna volgt ook nog een tussenklassement voor de Mini Ryder Cup die als afsluiting van alle maandbeker wedstrijden aan het einde van het seizoen gespeeld wordt. Wat een klus!

De uitslagen (achtereenvolgens dames en heren:

  1. Wouda Boeschoten en Jan van der Meer
  2. Marjolijn Kempers en Pim Bouhuis
  3. Elise Matthijsse en Gerard Mulder

Neary: Annewieke Jacobs en Leo Tielenius Kruythoff