• Genieten op het springkussen.

    Tara van Fraaijenhoven
  • Gijs helpt met het bakken van heerlijke pannenkoeken.

    Harja van de Scheur
  • Groep 7

    Eline Voskuilen

Een verrassing voor de kinderen van de Wijngaard!

11-10-2017, 19:51 | Lezersnieuws | Tara van Fraaijenhoven

Op 11 oktober was er een bijzonder feest voor de kinderen van de Wijngaard, omdat de ouders van Gijs Doornenbal een wens hadden gewonnen.

Het bedrijf Accon/AVM bestond het afgelopen jaar 100 jaar en wilde dit graag vieren door 100 wensen in vervulling te laten gaan. De moeder van Gijs heeft een wens ingestuurd waarin ze heeft aangegeven dat ze het team van De Wijngaard, de kinderen in de klas van Gijs en alle ouders wilde bedanken voor de goede zorgen voor hun kind op school. Gijs heeft bijzondere zorg nodig en dat is nooit een probleem geweest op school: iedereen heeft er mede zorg voor gedragen dat Gijs het fantastisch heeft op school. Van de 800 wensen zijn er 100 in vervulling gegaan. En dit was er een van!

Het werd een geweldige dag met allemaal verrassingen voor kinderen: er waren veel spelletjes, een popcornkraam, ski-latten en nog veel meer spelletjes, pannenkoeken, een springkussen, een stormbaan enz. De kinderen hadden tijd te weinig om alles goed te kunnen doen: ze hadden de hele middag wel willen blijven!

Het was super dat alle kinderen van deze wens konden meegenieten! Bedankt ouders van Gijs!