• Voorbereidingen voor de snert

    Bert P
  • DGC in winterse omstandigheden

    Leo TK

Doornse Golf Club: wintercompetitie deel 3

21-01-2019, 15:14 | Lezersnieuws | doornse

Op een frisse maar zonnige zondag werd op de course van de Doornse Golf Club de 3e editie van de wintercompetitie gespeeld.

Vanwege de weersomstandigheden waren de holes ingekort en werd er op zogenaamde wintergreens gespeeld. Op zich is dit korter, dus makkelijker, men kreeg derhalve maar driekwart van zijn/haar handicapslagen mee. Maar omdat de grond keihard bevroren was viel het nog niet mee de bal bij de hole, laat staan in de cup, te krijgen.

Vaste prik tijdens de wintercompetitie is een product van onze hobbykok Bert. Ook deze keer slaagde hij er weer in  de spelers een heerlijke warme hap voor te schotelen: "Snert van Bert". Roggebrood met katenspek erbij. Zeer smakelijk!!

Opgewarmd speelde men dan ook de tweede ronde van negen holes. Dat leidde tot, bij sommigen, nog best aardige scores. Bij de vrouwen waren de prijzen voor Mia (1e), Marjolein (2e) en Wil (3e). Bij de heren waren de gelukkigen: Leo (1e), Harry (2e) en Henk (3e). Proficiat.

Maar eigenlijk waren er alleen maar winnaars: prachtig en gezond weer, gezellige flights, heerlijk eten en lekker naborrelen bij Charlotte als toetje. Wat wil een mens nog meer?