• Herdenking 2017

    Petra Slok

Dodenherdenking bij monument Régis Deleuze Werkhoven

16-04-2018, 17:00 | Lezersnieuws | Yvonne

Vooraf gegaan door een stille tocht vanaf de ingang bij de Laan tegenover de ingang van Kasteel Beverweert in Werkhoven, wordt vrijdag 4 mei om 20:00 uur de dodenherdenking georganiseerd door de Stichting Régis Deleuze.

Het programma is als volgt: 19:45 uur: stille tocht naar het monument 19:58 uur: Last Post 20:00 uur: Twee minuten stilte 20:02 uur: Fly Pass Vliegend Museum Seppe * 20:05 uur: Nationale volksliederen van Nederland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk 20:15 uur: afsluiting

* mochten de weersomstandigheden het niet toe laten, dan zal de Fly Pass niet kunnen doorgaan. Dit zal pas vlak voor de herdenking bekend zijn.

Dit jaar is er wederom een vertegenwoordiging van het 501 Squadron aanwezig!

Voor de aanwezigen in een rolstoel: u kunt gebruik maken van de plaatsen die beschikbaar zijn. Vraagt u bij de organisatie voor meer informatie.

U bent van harte welkom om deze herdenking bij te wonen.

Let op! Wanneer u met de auto komt, graag uw auto zo veel mogelijk in de berm van de weg zetten en niet op het terrein van Kasteel Beverweert. Wit u er verder voor zorgen dat de weg zo veel mogelijk vrij blijft. Er is op deze weg veel (fiets)verkeer en deze mogen wij uiteraard niet hinderen. Volgt u de aanwijzingen van onze verkeersbegeleiders op.

Bedankt voor uw medewerking