• Affiche

    Harm Rijpstra

De Reünie van Denderen deel VIII

20-03-2018, 16:11 | Lezersnieuws | Harm

De REÜNIE 2018 Deel VIII

Voor de 8e keer zal dit jaar De Reünie georganiseerd worden. Al sinds 2011 is het een succesvol terugkerend evenement. Al een aantal jaren wordt het feest door een vast trio georganiseerd, Jan Blaak, John Roest en Harm Rijpstra. De doelgroep is iedereen die in de jaren 70 en 80 ging stappen in Doorn bij Joop van Denderen en/of Bar Paris. Maar zeker ook iedereen die van deze muziek uit die tijd houdt.

De muziek wordt verzorgt door 2 DJ's van toen, John Roest en Harm Rijpstra. Beiden komen uit Doorn en hebben vele jaren gedraaid bij van Denderen en Bar Paris.

De muziek is voor 99% de muziek uit de jaren 70 en 80, dance classics, maar ook de Romantics, The Rolling Stones, Van Halen, Peter Koelewijn enz zullen weer voorbij komen!

Het is zeker geen avond om stil te zitten!

Kom ook en ontmoet en praat met de vrienden en vriendinnen van vroeger. Haal de herinneringen op en dans tot in de kleine uurtjes. Tip: zorg dat je de volgende dag niet een volle agenda hebt!

Wie kwam er vroeger niet op vrijdag-, of zaterdagavond of zondagmiddag bij van Denderen of Bar Paris? Gouden tijden die wij elk jaar weer laten herleven, met altijd enthousiaste reacties.

Dit jaar is de Reünie op zaterdag 7 april bij Café de Keizer in Doorn aan de Acacialaan. Vroeger was dit Cafe Ons Huis of Joop van Denderen. Het café is volledig gemoderniseerd naar Café 2.0 en ademt nog altijd de sfeer van toen. Cafe de Keizer is het oudste nog bestaande dorpscafé van Doorn.

Dus zorg dat je het niet mist, zaterdag 7 april vanaf 20.30 is de zaal bij café De Keizer in Doorn open.