• Ouderen in het Zonnetje bij Beatrix Doorn

    Kinderopvang SKDD
  • Valentijnsgroet van kinderen van de SKDD BSO

    Kinderopvang SKDD
  • Meer dan 300 kaarten werden er gemaakt

    Kinderopvang SKDD

BSO kinderen zetten bewoners Beatrix in Valentijns zonnetje

14-02-2018, 18:30 | Lezersnieuws | Do

Op woensdag 14 februari werden de bewoners van Quarijn Woonzorgcentrum Beatrix in Doorn wel heel bijzonder in het zonnetje gezet. Op deze zonnige Valentijnsdag verrasten BSO kinderen van Kinderopvang SKDD de bewoners met honderden Valentijnskaarten!

Speciaal voor deze gelegenheid werd vanaf de BSO een uitstapje gemaakt naar het woonzorgcentrum. De BSO gaat wel vaker op pad voor bijzondere activiteiten maar dit werd wel een hele gezellige middag. Samen met de peuters van Kinderdagverblijf het Speelpaleis, gevestigd in Beatrix, maakte de kinderen een ronde langs de appartementen van het woonzorgcentrum. Dankbaar, blij en soms verwonderd werden de kaarten in ontvangst genomen door de verschillende bewoners.

'Het geeft ons een fijn gevoel hier aan mee te mogen werken' aldus Dorien de Best van Kinderopvang SKDD. 'Valentijnsdag is de dag van de liefde. Wij zien dit graag in een breder verband: een beetje extra aandacht en respect passen hier erg goed bij. De kinderen vinden het erg leuk om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Het idee van het Zorgcentrum om bewoners die zelden tot nooit post ontvangen hiermee blij te kunnen maken, vonden we dan ook direct een mooi initiatief'.