• Biodanza cirkel met dansende mensen

    Ada Knol

Biodanza voor Beginners van start in Doorn

12-02-2019, 10:59 | Lezersnieuws | Ada

Dansen is een activiteit die op meerdere manieren bijdraagt aan je welzijn. Het houdt je jong, je blijft flexibel en je bent meer ontspannen. 

Biodanza is een specifieke methode die werkt met beweging, muziek, contact en ervaren. Verbinding en levensvreugde staan daarbij centraal. Door het bewegen bevorder je de integratie van lichaam en geest. Ook je algehele welzijn verbetert. 

In een Biodanza sessie van ongeveer twee uur, die Vivencia wordt genoemd, wordt gedanst om onder andere vitaliteit, creativiteit en affectiviteit te bevorderen. Het is de kracht van de muziek, de beweging en de groep die transformatie met zich meebrengt.

Tijdens de Vivencia word je uitgenodigd om de dans- en/of bewegingsoefeningen te doen die de docent voorstelt, maar je vult ze op je eigen manier in, naar eigen vermogen, vanuit je eigen expressie. Je hoeft dus niet te kunnen dansen. De oefeningen doe je soms alleen, soms in tweetallen of grotere groepen.
?Door volledige acceptatie van onszelf en de ander voel je meer vrijheid en openheid. Dansen in een wekelijkse groep kan een diepgaande persoonlijke ontwikkeling tot stand brengen.

Wil je zelf de levensvreugde ervaren die Biodanza bij jou teweeg kan brengen? Kom dan kennis maken  op 22 februari 2019 om 20:00 uur bij Instituut Sansoma, Dorpstraat 26 in Doorn. Het is fijn wanneer je je vantevoren aanmeldt via www.adaknol.nl of 06-10441506.