• Pannenkoeken eten in Klein Zwitserland

    W. Sturkenboom
  • Klussen in het Ontmoetingscentrum De Vijver

    W. Sturkenboom

ASR Vezekeringen trakteert en klust bij Ontmoetingscentrum De Vijver

09-03-2017, 16:40 | Lezersnieuws | Willy Sturkenboom

Team ASR Verzekeringen uit Utrecht bestaande uit elf medewerkers trakteerde op de dag voor NL DOET de bezoekers, vrijwilligers en team van Ontmoetingscentrum De Vijver op pannenkoeken eten in Klein Zwitserland. Daarna werden ook nog de mouwen uit de handen gestoken om de muren van het centrum te voorzien van een nieuwe kleur! Bezoekers, vrijwilligers en team vonden het een geweldig dag en bedanken medewerkers van ASR voor de heerlijke lunch, de gezelligheid en het klussen!!!

In Ontmoetingscentrum De Vijver kunnen mensen met dementie die thuis wonen één tot meerdere dagen een gevarieerd en actief activiteitenprogramma volgen. Bewegen, geheugentraining, kunst en cultuur zijn een belangrijk onderdeel van het programma.

Voor mantelzorgers zijn er geregeld informatiebijeenkomsten, gespreksgroepen en leuke gezamenlijke activiteiten.

Er is recent een nieuwe begeleidingsvorm gestart namelijk 'DemenTalent'. Mensen met beginnende dementie kunnen, naar gelang hun interesse en talent, als vrijwilliger bij verschillende organisaties aan de slag. Zo voelen zich gewaardeerd en worden zo in hun kracht gezet.

Door deze vormen van ondersteuning houden mantelzorgers de zorg langer vol en kunnen mensen met dementie langer thuis blijven wonen. Voor informatie of kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via email of telefoon ocdevijver@iszdebrug.nl of 0343 555407