• De locatie voor het ZZP Atelier is Kamp&Rozen in Doorn

    Ellen Viergever

ZZP Atelier bij Kamp&Rozen

12-10-2017, 18:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 25 oktober 2017, 09:00 tot 12:00

Locatie:

Kampweg 10, Doorn
Kamp&Rozen
Doorn

Kom woensdagochtend 25 oktober naar het ZZP Atelier bij Kamp&Rozen in Doorn.

Het ZZP Atelier is voor bewoners uit de Utrechtse Heuvelrug. Bij een persoonlijke adviseur gaat het vaak om de click die je met deze persoon hebt. Het ZZP Atelier biedt een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende ondernemers of alleen met diegene die nou net dat ene biedt waar jij naar op zoek bent.

De meest verrassende ondernemers vind je in Doorn. Een personal shopper voor al je reizen; een consulent die je begeleidt naar een gezond gewicht; een kinder- en oudercoach die je weer met vertrouwen in verbinding brengt met jezelf en/of je kind(eren); een fotografe die het moment tussen emotie en energie vastlegt in een persoon of tussen familieleden; Een orthopedagoog met de focus op de vaardigheden die een kind mag leren, niet op de problemen; een kledingcoach die een overzichtelijke garderobe creëert met kleding die jouw persoonlijkheid en uiterlijke kenmerken versterkt. Of maak kennis met een organisator van kinderfeestjes en workshops, neem gezellig je kinderen mee!

Al deze ondernemers tref je op woensdag 25 oktober van 9-12 uur bij Kamp & Rozen. Je eerste kopje koffie of thee wordt aangeboden door de ZZP'ers in samenwerking met Kamp&Rozen.

Locatie: Kamp&Rozen, Kampweg 10 Doorn. Entree gratis.