Zoute Inval van de bibliotheek Leersum viert 10-jarig bestaan

26-10-2017, 13:10 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 9 november 2017, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Hoflaan 31, Leersum
de Binder
Leersum

In november van dit jaar bestaat de Zoute Inval van de bibliotheek Leersum 10 jaar. En dat wordt op donderdagochtend 9 november uitgebreid gevierd met koffie, taart en een verrassing voor alle aanwezigen. Zorg dus dat u er ook bij bent deze keer!

De Zoute Inval is een wekelijkse ontmoetingsbijeenkomst, georganiseerd door de Bibliotheek Z-O-U-T. Een moment om elkaar te ontmoeten, samen koffie te drinken, de krant te lezen of een spelletje te doen. Regelmatig organiseert de bibliotheek lezingen, creatieve of informatieve workshops, filmvoorstellingen of discussies.

In Leersum gebeurt dit dus al 10 jaar! Elke donderdagochtend verzamelt een min of meer vaste groep bezoekers zich in de foyer van de Binder om koffie te drinken, te klaverjassen of te breien. U bent altijd welkom om aan te sluiten en mee te doen, of om naar een lezing of workshop te komen. En natuurlijk helemaal op 9 november tijdens het 10-jarig bestaan!

De festiviteiten vinden plaats in de foyer van de Binder in Leersum, van 10.00u - 12.00u. De toegang is gratis, een kopje koffie/thee kost € 1,-.

Voor meer info: www.bibliotheekzout.nl