• tai chi in het park

    Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland
  • tai chi op het strand

    Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland

Zomer Tai Chi Driebergen

24-06-2018, 22:53 | Lezersnieuws | Peter Dassen

Datum:

maandag 2 juli 2018, 09:30 tot 11:30

Locatie:

De Lei 86
Nieuw Salem
Driebergen

Als in de zomervakantie veel verenigingen de deuren sluiten, gaan bij tai chi de deuren juist open. Op de maandagochtenden vanaf 2 juli is er in Nieuw Salem een zomerklas waarin de grondbeginselen van tai chi aangeleerd worden. Daarnaast biedt deelname aan deze klas ook de mogelijkheid om te oefenen op diverse buitenlocaties. De eerste les is een gratis proefles waarbij iedereen welkom is.

Tai chi kan het best omschreven worden als een ?bewegende meditatie?, die stressverlagend werkt en goed is voor de circulatie, balans, houding, kracht en lenigheid. De langzaam uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie.

De grondbeginselen van de Tao?stische Tai Chi Vereniging Nederland zijn een afspiegeling van de tao?stische tradities waarin vrijwilligerswerk en anderen helpen belangrijk zijn. Leden zijn welkom in alle klassen van de vereniging, zowel in Nederland als in 25 andere landen, zonder bijkomende kosten.

Kijk op www.taoist.org/nl/zomertaichi voor meer informatie en aanmelding. Deelnemers aan de zomerklas betalen een introductietarief van ?111 voor een lidmaatschap tot 1 november, studenten en 60-plussers ?81.