• Cabaret

  Sandra van Dam
 • Dans

  Sandra van Dam
 • Cabaret

  Sandra van Dam
 • Dans

  Sandra van Dam

Zin in een avondje uit? Bezoek dan de Gala Pronkzitting avond van CS de Sparrenarren!

14-01-2018, 14:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 20 januari 2018, 20:00 tot zondag 21 januari 2018, 01:00

Locatie:

Hoofdstraat 8, Driebergen
IONA zaal, Landgoed Antropia (bij station Driebergen/Zeist)
Driebergen

Op zaterdag 20 januari 2018 vindt weer de jaarlijkse Gala Pronkzitting plaats. Deze speciale feestavond wordt georganiseerd voor (en mogelijk gemaakt door) mensen uit de Utrechtse Heuvelrug. Ook dit jaar heeft Antropia haar ruime IONA zaal beschikbaar gesteld aan de Pronkzittingscomissie om mooie dans-, cabaret- en muziekacts de revue te laten passeren. Een afwisselend avondprogramma dat u absoluut niet mag missen!

Kenmerkend aan deze avond is dat iedereen chique aangekleed aan lange tafels zit in de sfeervol aangeklede IONA zaal van het Antropia gebouw, tegenover het station Driebergen-Zeist. Men wordt uiterlijk 20.00 uur verwacht en het programma start om 20.11 uur precies. Na afloop wordt de zaal omgetoverd tot danszaal en wordt de muziek verzorgd door een live band.

Kaarten voor de Pronkzitting zijn te koop voor € 17,50 p.p. en verkrijgbaar bij De Mol Drankenspecialist of Schoenenwinkel Panterhuis, beiden gevestigd op de Traaij te Driebergen. Wij zien ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Steunt u onze Stichting? Geeft u dan op als donateur! Kom naar één van onze festiviteiten en meldt u bij de entree of kijk op de vernieuwde website www.sparrenarren.nl. U doet vele dorpsbewoners een plezier met uw bijdrage!