• Aankondiging

    EMM

Voorjaarsconcert EMM

10-03-2018, 18:20 | Lezersnieuws | Joke van Hussel

Datum:

dinsdag 17 april 2018, 20:00

Locatie:

Hoflaan 29
De Binder, sport & cultuurcentrum
Leersum

Muziekvereniging EMM uit Leersum geeft op zaterdag 17 maart een concert in de Binder aan Hoflaan 29 in Leersum. Het is een concert met muziek van Hollandse bodem.

Na het filmconcert in 2017, neemt EMM de bezoekers deze keer mee op een muzikale reis langs muziek van Hollandse bodem. Dit kan muziek zijn met Nederlandstalige tekst of muziek van Nederlandse artiesten. Maar de Hollandse gezelligheid zal die avond niet alleen van de muziek komen.

Tijdens het concert treden klein orkest, majorettes, harmonie en MPC op. DJ Michael Grootveld verzorgt nog extra muzikaal spektakel! Op het programma staan onder andere 'Het Dorp', 'Doe maar', 'Zwart-wit' en 'Goede tijden, Slechte tijden'. Met dit concert wil EMM bezoekers een belevenis geven, een gezellig avondje uit.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaartjes in de voorverkoop zijn ? 5,00 en kunnen gehaald worden bij de Binder en Albert Heijn. Ook kunnen kaartjes besteld worden via tickets@emmleersum.nl. Aan de zaal kost een kaartje ? 7,50. Kinderen t/m 11 jaar zijn gratis.