• TRCU trail training

    Simon

Trail training met lezing Tim van der Veer

14-09-2018, 13:44 | Lezersnieuws | Ton Van Hoof

Datum:

zondag 23 september 2018, 09:30 tot 13:00

Locatie:

Amersfoortseweg 98
Landgoed Zonheuvel
Doorn

Op 23 september hebben wij tijdens onze Road2Trail training een bijzondere gast: schrijver en Ultra trailloper Tim van der Veer.

Tim neemt ons in een interactieve presentatie mee naar zijn laatste grote race. De Maxi race in Annecy, een gruwelijke tocht van 86 kilometer rond het meer van Annecy met ruim 5000 hoogtemeters. Alle facetten die hierbij komen kijken komen aan bod, van de beslissing om in te schrijven tot aan training, voeding, de mentale voorbereiding en het inpakken van de uitrusting voor onderweg.

Tim vertelt onder andere over de bijzondere plekken die hij vond om in Nederland toch wat hoogtemeters te kunnen trainen, hoe het is om uren in het donker met een hoofdlampje door de bergen te lopen en hoe je na afloop herstelt van zo?n monstertocht.

We verzamelen vanaf 9:30 bij Hotel Zonheuvel. Om 10 uur vertrekken we voor een training van ongeveer anderhalf uur over de heuvels van de Kaapse bossen. Om ongeveer 11:30 begint de presentatie van Tim in het restaurant.

Na afloop de gelegenheid om het boek Runners High aan te schaffen en te laten signeren.

Voor belangstellenden zijn nog een paar plekken beschikbaar, inschrijven kan via het inschrijfformulier op http://trcu.nl/Road2trail/