Thuis best markt

23-10-2017, 19:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 november 2017, 12:00 tot 16:00

Locatie:

Kerkplein 2, Doorn
Cultuurhuis Doorn
Doorn

THUIS BEST markt

Dé informatiemarkt over Wonen, Vervoer en Vrije tijd.

Wonen: maaltijden en boodschappen

Eten en drinken: het komt elke dag weer terug. Wat als het zelf regelen van maaltijden lastig wordt?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Boodschappen kunnen worden gedaan door anderen. Soms zorgen familie of buren dat alle boodschappen in huis worden gehaald. Soms kan dat niet (altijd). Wie kan u dan helpen?

En wat als het eten koken lastig wordt? Ook dan zijn er allerlei oplossingen. Maaltijden die thuis bezorgd worden. Buiten de deur eten met anderen, zoals in het Zonnehuis. Op de THUIS BEST markt staan verschillende organisaties voor u klaar om u verder te helpen.

Wonen: klusjes aan huis en woningaanpassingen

Lampen die stuk gaan, de deur die klemt, het slot hapert. Uw buren zijn druk. En uw kinderen komen pas over 3 weken. Wat dan?

Het lopen gaat steeds moeilijker. Nu gaat de trap nog, maar blijft dat zo? En wat kunt u nu doen? Voor al deze kwesties kunt u terecht op de THUIS BEST markt. Voor advies van de ergotherapeut en van de woonadviseur. Voor informatie van organisaties die klussen aan huis regelen.

Wanneer : zaterdag 11 november van 12.00-16.00 uur

Waar : Cultuurhuis, Kerkplein 2 in Doorn

Toegang : gratis

Meer informatie : www.samenopdeheuvelrug.nl

THUIS BEST is een informatieve én gezellige markt. Met heerlijke hapjes, unieke prijzen en Doornse Historie. En met vermaak voor de (klein-)kinderen. Wilt u naar de THUIS BEST markt, maar heeft u geen vervoer? Maak gratis gebruik van de BelBus! Reserveren kan tot 8 november. Bel op werkdagen tussen 8.30-11.30 uur naar 0343 523004.