• Levi ontmoet Jezus

    PR ZDH

Themadienst 30 juli 'Levi ontvangt Jezus'

17-07-2017, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 30 juli 2017, 19:00 tot 20:00

Locatie:

Jan van Zutphenweg 4, Amerongen
Zendings-Diaconessenhuis Bethanie
Amerongen

Op zondag 30 juli a.s. leidt ds. Leo Kraak een dienst met als thema 'Levi ontvangt Jezus'. Deze samenkomst vindt plaats in het Zendings-Diaconessenhuis in Amerongen.

Een tollenaar was in de Bijbelse tijd degene die belasting inde voor de Romeinen. Tollenaars gingen vaak onrechtvaardig te werk en werden door de Joden geminacht. Levi was één van hen. Zou hij een gelukkig mens zijn? Op een dag komt Jezus langs en spreekt hem aan met maar twee woorden: " Volg Mij". Levi laat alles achter en wordt discipel van Jezus. Uit dankbaarheid richt hij een grote maaltijd aan voor Jezus en zijn discipelen. Hij heeft ook oud-collega's uitgenodigd en nog meer "minder geliefde" mensen. Wie zijn vandaag de Levi's en wat zouden wij van hen kunnen leren?

De samenkomst begint om 19.00 uur. Na afloop is er koffie of thee en gelegenheid tot ontmoeting en gesprek. Toegang vrij (collecte). Adres: Grote Zaal Zendings-Diaconessenhuis Bethanië, Jan van Zutphenweg 4, Amerongen. Meer informatie op www.zdh.nl of via tel.nr. 0343 - 723 780.