Rijnkapel Workshop Hoe ga je om met hoogsensitiviteit?

29-09-2017, 12:10 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 12 oktober 2017, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Imminkstraat 1a, Amerongen
Rijnkapel
Amerongen

Rijnkapel Workshop

Hoe ga je om met hoogsensitiviteit?

Intens waarnemen, gevoelig zijn voor sfeer, geluid of licht, emoties van anderen voelen als die van jezelf. Dit zijn allemaal typische kenmerken van hoog gevoeligheid. Maar ook: slecht tegen drukte kunnen, prikkelbaar, vermoeid of overspoeld worden door de omgeving. Op donderdag 12 oktober legt Annek Tol, coach-counselor en auteur van het boek 'Hoe om te gaan met hoogsensitiviteit", tijdens een workshop in de Rijnkapel uit wat het is en hoe je ermee kunt omgaan.

Want wat is hoog gevoeligheid eigenlijk? Wat zijn de voordelen, en de lasten ervan. Dit alles ontdek je in de interactieve workshop. Je krijgt een werkelijk begrip van wat hoogsensitiviteit omvat en hoe het doorwerkt op je leven.

De avond wordt gegeven door Annek Tol, coach-counselor, trainer en auteur, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en hoe het zich kan uiten in bijvoorbeeld psychische klachten. Onlangs verscheen haar boek 'Hoogsensitiviteit professioneel gezien'. Daarin behandelt zij verschillende onderwerpen en laat zien hoe het vaak onterecht in de ziektesfeer wordt getrokken. Het boek is geschreven om de hulpverlening een meer professionele visie op hoogsensitiviteit te geven, maar als hoogsensitief persoon geeft het je ook de logica over jezelf terug. Meer informatie en een preview van het boek is te vinden op de website www.annektol.nl

Plaats: de Rijnkapel, Imminkstraat 1a Amerongen

Donderdag 12 oktober

Tijd 19.30 - 22.00 uur

Kosten: € 20,- inclusief koffie en thee

Opgeven bij: info@annektol.nl