• BenedictineabdijMaria-Laach

    Onbekend

Presentatie werkgroep 'Samen Leven'

01-10-2018, 09:33 | Lezersnieuws | Lammert Douma

Datum:

vrijdag 12 oktober 2018, 15:00 tot 19:00

Locatie:

Jacob van Ruysdaellaan 17
Woonzorgcentrum Beatrix
Doorn

Wandelen langs kerken en kloosters in de Eifel Onder de titel ?Wandelen langs kerken en kloosters in de Eifel? neemt op 12 oktober a.s. prof. dr. Marcel Sarot uit Leersum (in zijn presentatie) ons mee naar de Eifel.

De Duitse Eifel is een prachtig gebied gelegen ten noorden van de Moezel en ten westen van de Rijn en tegen de grenzen van Belgi? en Luxemburg. De Eifel vormt een trefpunt van tijdperken: overblijfselen van een lange geschiedenis hetgeen nog zichtbaar is in mooie bezienswaardige dorpen en steden en vele fraaie kastelen, burchten, oude kloosters en kerken.

Na de presentatie is er ruim gelegenheid om een spel te doen, aan gespreksgroepen deel te nemen, of zomaar te praten met elkaar. Wij sluiten af met een gezamenlijke broodmaaltijd. Iedereen is hierbij van harte welkom.

U bent welkom vanaf 15.00 uur in de Ludenzaal van Huize Beatrix en rond de klok van 19.00 uur gaat ieder weer naar huis.

Voor opgave kunt u t/m 8 oktober a.s. bellen met Willy Altena: 0343- 417167. U kunt ook mailen: willyaltena@hotmail.com Voor vervoer kan eventueel worden gezorgd. Een vrijwillige bijdrage van ? 5,00 wordt op prijs gesteld.