• Popkoor Future

    Rob Essink

Popkoor Future zoekt nieuwe leden

12-02-2018, 21:00 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 12 februari 2018, 20:48 tot donderdag 8 maart 2018, 20:48

Locatie:

Tabaksweg 20, Heuvelrug
Het Bestegoed
Heuvelrug

Popkoor Future is een swingend, eigentijds popkoor uit Rhenen en bestaat momenteel uit 27 vrouwen en 10 mannen. Voor ons theaterconcert dat in het voorjaar van 2019 gaat plaatsvinden kunnen we nog wat vers bloed gebruiken. Daarom organiseren we een open repetitie op woensdag 7 maart in het Bestegoed, Tabaksweg 20 te Elst (Utrecht). Je bent van harte welkom om 19.30 uur. We ontvangen je met koffie of thee en daarna ervaar je hoe een koorrepetitie bij Popkoor Future verloopt. We maken een start met het instuderen van een nieuw nummer en zingen een aantal nummers uit ons repertoire, waaronder Shape of you, Mad world, Human en Mooi. Na afloop ben je een ervaring rijker en wellicht wordt jij één van onze nieuwe leden!

Popkoor Future bestaat uit vijf stemgroepen: bassen, tenoren, alten, mezzosopranen en sopranen en er is ruimte in al deze groepen. Het koor oefent iedere woensdag van 20.00 tot 22.15 uur in het Bestegoed. 

Ben jij jonger dan 55 jaar en in het bezit van een goede stem en een flinke dosis enthousiasme? Kom dan langs om te kijken en mee te zingen op woensdag 7 maart. Een stemtest vormt een standaard onderdeel bij de toelating van nieuwe leden. Deze vindt echter nog niet plaats tijdens de open repetitie … daar is het gewoon lekker ervaren en genieten. We zien je graag op de 7de!