Opening DriebergenART

11-06-2018, 09:19 | Lezersnieuws | Ina Smit-Roest

Datum:

vrijdag 15 juni 2018, 18:00

Locatie:

Traaij 170
Van der Sluijs Auto's
Driebergen-Rijsenburg

Van vrijdag 15 tot zaterdag 30 juni vindt voor de 6e maal DriebergenART plaats. Dit jaar hebben 44 Kunstenaars speciaal voor dit event een kunstwerk gemaakt. Het kunstwerkt heeft een link met de winkel of de producten of met de ondernemer zelf. Deze samenwerking tussen kunstenaars en ondernemers is heel speciaal en vindt u in geen van de andere dorpen of steden terug. De commissie DriebergenART, bestaande uit twee kunstenaars en twee ondernemers is verheugd dat de deelname weer zo groot is.

Vrijdag avond 15 juni 18.00 uur wordt DriebergenART feestelijk geopend. Dit gebeurt bij Van der Sluijs Auto's, Traaij 170. Aansluitend wordt er een ronde gedaan langs de kunstwerken met een korte uitleg van de kunstenaar. De fiets of auto is hierbij nodig, omdat de kunstwerken verspreid zijn over de Traaij, Hoofdstraat en Winkelcentrum De Sluis. Onderweg worden er een aantal kleine spijzen aangeboden door lokale ondernemers.

De winkels waar kunst te vinden is, herkent u aan de groen-wit-zwarte ballonnen die de winkelpanden versieren. DriebergenART is van 15 - 30 juni 2018. Bij de lokale ondernemers liggen flyers met het overzicht van de deelnemende kunstenaars en ondernemers.

Heeft u vragen: info@driebergenart.nl