• OPEN nieuwjaarsbijeenkomst 13 januari

    Jasper de Vries

OPEN nieuwjaarsbijeenkomst

28-12-2017, 15:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 16:00 tot 18:30

Locatie:

, Driebergen
Kinderboerderij 't Woelige Nest Driebergen
Driebergen

Het wordt een uitdagend voorjaar voor onze beweging: pp 21 maart a.s. vinden de verkiezingen plaats voor onze gemeenteraad. We staan klaar met sterke kandidaten en ons onderscheidend programma; samen kunnen we ervoor zorgen dat kiezers daar ook van gaan weten. Aan de start van dit nieuwe jaar willen wij jullie daarom uitnodigen voor de OPEN nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 13 januari.

In samenwerking met de Kinderboerderij is er eerder die middag een eerste kinder-kookcafé met chef-kok Jurriaan Romijn. Kinderen vanaf 8 jaar gaan met de chef-kok koude hapjes maken voor hun ouders en de leden van OPEN. Meer informatie over deze activiteit is binnenkort te lezen op de website van de Kinderboerderij. Daar kunnen kinderen zich ook aanmelden.

Om 16.00 uur start de Nieuwjaarsbijeenkomst, met om 16.15 uur de presentatie van chef-kok Jurriaan en de kinderen. Later deze middag volgen er korte bijdragen van enkele trekkers van onze kandidatenlijst. Ontmoet onze kandidaten, praat over ons programma, over de uitvoering ervan en ontmoet elkaar.

Met jou erbij wordt het een mooie start van dit jaar!

Datum: Zaterdag 13 januari

Start: 16.00h

Locatie: Kinderboerderij 't Woelige Nest, Driebergen

(Boterbloem 3, ingang aan de Hoendersteeg)