• Eten en koken tijdens de OPEN Eettafel Amerongen

    Sigrid Vink

OPEN Eettafel bij Allemanswaard in Amerongen

17-01-2018, 21:40 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 25 januari 2018, 18:30 tot 20:30

Locatie:

, Amerongen
De Proloog Allemanswaard
Amerongen

Op donderdag 25 januari vindt de derde OPEN Eettafel plaats in Amerongen. Chef-kok Jurriaan Romijn kookt met lokale en duurzame ingrediënten een heerlijk menu en tijdens het eten maak je kennis met de mensen van OPEN. De toegang is gratis en als je 's middags ook wilt helpen koken, dan kun je je aanmelden bij Jurriaan. Eet je gezellig mee? Om 18.30u ben je welkom.

Na succesvolle edities in Doorn en Leersum is op donderdag 25 januari Amerongen aan de beurt. Om 18.30u ben je van harte welkom in DE Proloog in de Allemanswaard. Samen eten we een maaltijd van lokale en duurzame producten en is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. De Amerongse OPEN-wethouder Hans Nijhof en kandidaat-raadsleden Ernst Hart en Selina van Krieken zullen namens OPEN het gesprek leiden. Zij horen graag wat je blij maakt in de gemeente en waar je kansen ziet om dingen nog socialer en groener te maken.

OPEN is een initiatief van de lokale afdelingen van GroenLinks en Partij van de Arbeid. Maar alle betrokken, vooruitkijkende inwoners zijn welkom, ook als je geen lid wilt zijn van een landelijke politieke partij. Om iedereen in de gemeente om kennis te laten maken met OPEN en om te horen wat belangrijk is voor jou, organiseren we de Eettafels.

Mee koken of eten? Geef je op bij Jurriaan (0612392112) of e-mail: ernst.hart@kpnmail.nl. Graag houden we rekening met dieetwensen en allergieën!