Op 31 maart en 1 april 2017 presenteert Parc Broekhuizen:'KAMPVUUR puur opera!'

24-03-2017, 15:34 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 31 maart 2017, 20:00 tot 22:30

Locatie:

Broekhuizerlaan 22, Leersum
Koetshuis Parc Broekhuizen
Leersum

Op 31 maart en 1 april aanstaande vormt het koetshuis van het onlangs heropende landgoed Parc Broekhuizen in Leersum het decor voor het operatheater 'KAMPVUUR'.

Een groep jonge professionals, bestaande uit drie zangers en twee musici, spelen in een idyllische setting werken van vermaarde componisten als Händel, Mozart, Verdi, Puccini, Mahler, Berg, R. Strauss en Weill. KAMPVUUR' is de nieuwste productie van de Haarlemse Operagroep 'The Fat Lady'. Een operagroep die jonge mensen een podium biedt om hun talenten te presenteren aan het grote publiek, om van daaruit door te groeien naar grotere podia. De muziek wordt op een zodanig toegankelijke wijze en dichtbij het publiek ten tonele gebracht, dat het ook voor jonge mensen een ultieme manier is om kennis te maken met de unieke wereld van de opera.

Op 31 maart en 1 april aanstaande start de muzikale voorstelling op beide dagen om 20.00 uur. Direct na de voorstelling van 1,5 uur staat een 'meet en greet' met de jonge artiesten op de agenda. Onder het genot van een drankje kan daar in alle rust worden nagepraat over de opgedane indrukken tijdens deze avond. Indien gewenst, kan voorafgaand aan het muzikale spektakel een 4-gangen diner worden genuttigd bij restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen.

Na een restauratie van bijna 2 jaar opende landgoed Parc Broekhuizen in Leersum in december jongstleden onlangs weer haar deuren. In, het naar de Franse filosoof vernoemde, restaurant 'Voltaire' zet topchef Marco Westmaas een moderne wereldkeuken neer. Een keuken waarin hij seizoensproducten combineert met lokale ingrediënten tot exquise gerechten. Recepturen van topniveau.

Voor reservering van een 'Dine & Music'-ticket (€ 75,-) zie www.parcbroekhuizen.nl. Losse 'Music'-tickets

(€ 28,-) zijn te bestellen op www.thefatlady.nl.

Meer informatie:

Parc Broekhuizen, Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum, tel. 0343-745858, t.a.v. mw. C. Broekhuizen, www.parcbroekhuizen.nl

Tickets bestellen:

Tickets 'Dine & Music': www.parcbroekhuizen.nl

Tickets 'Music': www.thefatlady.nl