Ontdek je eigen gedragsstijl en stap in de wereld van verschil!

09-05-2017, 09:10 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 18 mei 2017, 19:00 tot 22:00

Locatie:

Imminkstraat 1a, Amerongen
De Rijnkapel
Amerongen

Donderdag Workshop Rijnkapel

Waar sta jij op de kaart? Wil je meer inzicht in jouw gedrag? Vraag je je af waarom je met de één zo goed kunt samenwerken en waarom dat met de ander meer afstemming vraagt? Benieuwd hoe je effectiever kunt communiceren met anderen? Kom dan ook op donderdagavond 18 mei a.s. en stap in de Wereld van Verschil!

De plaatsnamen op jouw PersonalMap vertellen alles over jouw gedragsstijl, hoe anderen jouw gedrag kunnen ervaren en wat jouw valkuilen zijn. Deze kaart zegt niet alleen waar je bent, maar ook wie je bent! Na de workshop heb je meer zelfinzicht en inzicht in de verschillende gedragsstijlen van het DISC model. We brengen je gedrag letterlijk in kaart! Handig om inzicht in jezelf en je (zaken) relaties of collega's te krijgen! Je gaat naar huis met jouw unieke kaart en praktisch direct toepasbare tips.

Tijdens deze introductie workshop ontmoet je nieuwe mensen en maak je kennis met PersonalMapping waarin gedragsstijlen prachtig en eenvoudig herkenbaar in kaart zijn gebracht. Daarnaast leer je:

- meer over je eigen gedragsstijl;

- andere gedragsstijlen te herkennen;

- de uitersten in de Wereld van Verschil.

Inschrijven bij Marcha van Merrienboer of een mail sturen naar: masja@vanlooncoaching.nl Je ontvangt dan meer informatie over deze avond en een link waarmee je jouw PersonalMap kunt ontvangen.

Plaats: de Rijnkapel, Imminkstraat 1a Amerongen

Donderdag 18 mei 2017

Aanvang inloop 19.00 uur, start 19.30 uur tot 22.00 uur

Kosten: € 35,-

Achtergrondinformatie:

Masja van Loon en Marcha van Merrienboer verzorgen deze workshop. Masja is coach en trainer en ervaren in het inzichtelijk maken van gedrag. Zij helpt zowel teams als individuen op weg om hun route te bepalen, dilemma's te overbruggen of koers te bepalen.