• pianist Bas verheijden

    Maaike Eijkmans

Nieuw muzikaal initiatief Bas Verheijden

24-09-2018, 14:19 | Lezersnieuws | Bas Verheijden

Datum:

woensdag 10 oktober 2018, 20:00

Locatie:

Hoofdstraat 117A
Grote Kerk
Driebergen

Helaas hebben zowel de serie Koffieconcerten Driebergen als Muziek in de Maartenskerk na vorig seizoen besloten te stoppen. Gelukkig is er toch een nieuw muzikaal initiatief geboren: MAESTRO?S van DICHTBIJ. Vijf kamermuziekconcerten in de Grote Kerk waarin muzikale meesters optreden die allemaal een speciale band met deze omgeving hebben.

Op woensdag 10 oktober om 20.00 start de nieuwe kamermuziekserie met het pianorecital CLAIR de LUNE: nachtmuziek en nachtschilderijen. Initiatiefnemer van de serie, pianist Bas Verheijden bijt het spits af, samen met diverse schilders uit de regio waarvan mooie nachtschilderingen bij de muziek zullen worden geprojecteerd.

Speerpunten van de serie zijn: verbindend werken in de regio, programma?s bieden die n?t even anders zijn dan in Tivoli, maar wel op hoog niveau staan. Drie concerten zijn op woensdagavond, twee op zondagmiddag. Die middagconcerten zijn geschikt voor alle leeftijden en alle concerten zijn gratis tot 27 jaar.

In de volgende vier concerten dit seizoen komen onder andere bariton Maarten Koningsberger, het Utrechts Jeugdkoor, klarinettist Diede Brantjes en The Atlantic Trio i.s.m. jonge talenten optreden. Meer info op WWW.BASVERHEIJDEN.COM