• Kom jij ook gezellig meefietsen?

    RCN Vakantieparken

Met elkaar fietsen door het voorjaar

24-04-2018, 14:57 | Lezersnieuws | rcn het grote bos

Datum:

zaterdag 26 mei 2018, 09:00

Locatie:

Hydeparklaan 24
RCN het Grote Bos
Doorn

Met zorg zijn er verschillende routes van 25 en van 50 kilometer samengesteld en is iedereen welkom hieraan deel te nemen. Start- en eindpunt is vanaf de RCN parken en aan het eind van de route bieden wij voor wie dat wil een speciaal en voordelig fietsmenu in onze restaurants aan zodat de fietsers die dat willen lekker kunnen aanschuiven na een actieve tocht. 

Starten kan tussen 9.00 en 13.00 uur vanaf alle RCN Vakantieparken in Nederland. Iedereen kan meedoen, vanaf alle parken worden 2 routes uitgezet: een route van 25 km en een route van 50 km. De kosten voor deelname bedragen slechts €2,50. Dit is inclusief een drankje en versnapering onderweg. Kinderen mogen gratis meefietsen. Aanmelden kan via onze site: https://www.rcn.nl/nl/fietsdag

RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kamperen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Met 17 vakantieparken in Nederland en Frankrijk zorgt RCN jaarlijks dat zo'n 200.000 gasten een fijne vakantie beleven op de parken. Elk park bij RCN is uniek, heeft een eigen karakter, prachtige ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat RCN behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets bijzonders doet met de winst die ze realiseren. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. RCN heeft een missie om de vakantiebeleving die zij te bieden hebben te delen met zoveel mogelijk mensen ook voor wie dit nu niet bereikbaar is. Want alleen als je deelt krijgt het waarde!