• Kunst en Muziek in het Kunstgilde Heuvelrug

    Henriette Horlings

Kunst & Muziek avond Kunstgilde Heuvelrug Leersum

29-11-2017, 20:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 7 december 2017, 17:00 tot 20:00

Locatie:

Kerkplein 10 10, Leersum
Kunstgilde Heuvelrug
Leersum

Ook de derde try-out van Muziek&Kunst beloofd weer een succes te worden!!

Op donderdag 7 december tussen 17 en 20 uur, zal het weer bruisen van de creativiteit in het Kunstgildegebouw, Kerkplein 10 te Leersum. Dit keer treden twee zeer ervaren muzikanten uit Leersum en Utrecht op, die sinds een half jaar een duo vormen: Gert Hoeksma, muziekdocent met ervaring in de kleinkunst en Christien Grasmaijer, een klassiek geschoold sopraan, gespecialiseerd in barokmuziek. Samen zullen zij Nederlandstalige nummers ten gehore brengen, waarvan de teksten de bezoekers zullen inspireren in hun beeldend werk.

Dit wordt alweer de derde Kunst&Muziek avond in het Gildegebouw, die open staat voor iedereen! De ervaring leert dat deze avonden - ook voor niet Gildegenoten - zeer drempelverlagend, gezellig en enthousiasmerend zijn!

Op de 1e Kunst&Muziek avond speelde de Ale Brider Band, en waren de composities van Mondriaan inspiratiebron voor het beeldend werk. Daarna volgde op 2 november de Klank&Klei avond, waarin Wim Hart de bezoekers aan de kleur van klank liet proeven, en kleine klei instrumentjes door de bezoekers werden gemaakt.

Enthousiast geworden, of juist spijt deze bijeenkomsten te hebben gemist?

Je kunt je nu opgeven voor de 3e Muziek&Kunst avond op 7 december, van 17.00 - 20.00 uur.

Thema: Lied & Lijn.

Kosten: € 4,- incl. maaltijdsoep, sap en materiaal.

Opgeven bij: expo@kunstgildeheuvelrug.nl

Voor meer informatie zie ook: kunstgildeheuvelrug.nl