• samen mikken

    M. Viveen
  • slootje springen!

    M. Viveen

Kleuters kunnen binnenkort weer lekker gymmen!

05-02-2017, 14:52 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 6 maart 2017, 15:45 tot 16:30

Locatie:

Abrikozengaard 18, Doorn
Speelloklaal CBS De Wijngaard (ingang Korenbloem)
Doorn

Jonge kinderen bewegen graag, heel graag! Iedere ouder kan dit beamen. Peuters en kleuters verkennen bewegend en spelend de wereld. Hierdoor wordt de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd en leren ze zichzelf, anderen en de omgeving kennen.

De laatste jaren hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat bewegen bovendien een positief effect heeft op het verbeteren van de cognitieve en sociale ontwikkeling. Bewegen en leren gaan hand in hand. Daarnaast helpt bewegen bij het tegengaan van overgewicht.

Kinderen die op jonge leeftijd plezier beleven aan bewegen, blijven over het algemeen de rest van hun leven bewegen en sporten.

Gymvereniging Unitas biedt vanaf maandag 6 maart weer kleutergymlessen voor kleuters in de leeftijd van 3,5 t/m 5 jaar onder leiding van Yvonne Koper. De lessen zijn heel gevarieerd: klimmen, glijden, balanceren, (bal)spelletjes doen, rollen, springen en bewegen op muziek. De lessen vinden plaats in het speellokaal van basisschool De Wijngaard in Doorn op maandagen van 15.45-16.30 uur. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@unitasdoorn.nl