• Netwerkwandeling op Landgoed de Horst in Driebergen

    Jan vd Knaap - Candela Fotografie

Het In Between Café Utrechtse Heuvelrug heet u welkom op 15 januari

06-01-2018, 19:11 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 15 januari 2018, 09:00 tot 12:00

Locatie:

Horstlaan 2, Heuvelrug
De Baak, Landgoed de Horst
Heuvelrug

Het netwerkcafé voor en door werk- en opdrachtzoekenden in de Utrechtse Heuvelrug opent op maandag 15 januari a.s. om 9 uur weer de deuren. U bent van harte welkom in de door De Baak beschikbaar gestelde ruimtes aan de Horstlaan in Driebergen voor interessante en inspirerende workshops.

Op de bijeenkomsten, die normaal gesproken elke tweede maandag van de maand zijn, nemen de bezoekers actief deel aan workshops van uiteenlopende aard. De activiteiten zijn altijd gericht op zelfontplooiing, eigen kunnen en kracht, activering en uitwisseling van kennis en ervaring. Zo gingen op 11 december de bezoekers aan de slag met het opstellen van een visitekaartje en konden daarna in een netwerkwandeling op het landgoed het hoofd weer leegmaken en genieten van de pasgevallen sneeuw.

Op 15 januari kunnen de bezoekers nader kennismaken met de 'Whole Brain Theory' en met nieuwe inzichten over 'Werkopstelling, hoe kijk jij naar werk' weer naar huisgaan. De winnaar van de Award De Biltse Starter van het jaar, Diana van Esveld van uitzendbureau JouwWerk, komt tips en adviezen geven over werk en hoe je dingen aan kunt pakken.

Tussen de workshops door en na afloop is er gelegenheid om te netwerken.

Het In Between Café wil menen bij elkaar brengen in een gevoel van gelijkwaardigheid die uitnodigt tot creativiteit en zelfontplooiing richting arbeidsmarkt en/of zelfstandig ondernemerschap. We willen mensen die niet actief meedoen op de arbeidsmarkt in hun kracht brengen, hun passie laten (her)vinden en verantwoordelijkheid laten nemen.

Onze belangrijkste waarden zijn:

1. Inspireren & motiveren;

2. Verbinden

3. Toegankelijkheid voor iedereen

Voor meer informatie kijk hier: https://inbetweencafe.nl/

Voel je je aangesproken? Trek de stoute schoenen aan en kom vooral langs! Je bent van harte welkom.