God in de supermarkt

15-02-2017, 09:51 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 23 februari 2017, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Rijsenburgselaan 4, Driebergen
Petrus en Pauluszaal
Driebergen

In het begin van het nieuwe jaar maken veel van ons goede voornemens. Misschien heeft u ook wel 'groene voornemens' gemaakt. Want u wilt toch ook uw steentje bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige wereld? Nu heeft u de kans om uw voornemens waar te maken. Dit doen we aan de hand van prikkelende stellingen en inspirerende filmfragmenten. U kunt zich inschrijven via Facebook (https://www.facebook.com/events/352087611842780/) of door een e-mail te sturen naar m.tiemens@planet.nl.

In de workshop God in de supermarkt verplaatsen we ons in de keuzes die we maken in de supermarkt. Bij elke aankoop moeten we immer kiezen tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, diervriendelijk en eerlijk voor de producent. We gaan met elkaar in gesprek over onze standpunten, (verborgen) motieven en argumenten en kijken ook naar wat de Bijbel ons hierbij kan leren.

De workshop wordt verzorgd door Arjan Schoonhoven en Alfred Slop; twee onderwijskundigen en biologen met een gezamenlijke passie voor duurzaamheid en christen zijn.

Toegang: € 7,50 euro

Meer informatie: m.tiemens@planet.nl