• HOOFDdiner

    Klaske Hofstee

Gasten gezocht voor hoofddiner

23-03-2017, 11:01 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 15 mei 2017, 17:30 tot 21:00

Locatie:

Traay 299, Driebergen
Hotel Bergse Bossen
Driebergen

GASTEN GEZOCHT VOOR HOOFDDINER

Heel Driebergen is uitgenodigd om op maandag 15 mei tussen 17.30 en 21.00 uur aan te schuiven aan het HOOFDdiner. Een benefiet diner om meer onderzoek naar de vernietigende kankersoort hersentumoren mogelijk te maken.

Het HOOFDdiner wordt georganiseerd door Klaske Hofstee, haar man heeft hersentumoren. Zij verteld: "Bij de meeste acties voor goede doelen gaat het om conditie. Toerfietstochten door Nederland of een berg beklimmen. Veel mensen kunnen dan niet mee doen. Dus dacht ik waarom niet een benefiet diner? Gewoon lekker en gezellig tafelen met elkaar. Dan heb je geen conditie nodig, maar een lege maag. Vandaar dat ik het HOOFDdiner heb bedacht".

Dus heb je 15 mei geen zin om eten te koken, is het de hoogste tijd dat jij en je partner weer eens een keertje samen uit eten gaan, of wil je gewoon met lekker eten een goed doel steunen? Kom dan naar het HOOFDdiner. Hotel Bergse Bossen zorgt voor heerlijk eten en drinken. Entree is 50 euro en je kunt je opgeven bij info@stophersentumoren.nl. De opbrengst van het diner gaat naar de ontwikkeling van nieuwe medicijnen voor de behandeling van hersentumoren".