• Loet griezelt met de Sprookjeskoningin vr 1 sept in Maarn

    Jaap Reedijk

Familievoorstelling Loet griezelt met de sprookjeskoningin

24-08-2017, 13:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 1 september 2017, 18:30 tot 19:00

Locatie:

Trompplein 5, Maarn
De Twee Marken
Maarn

Vrijdag 1 september a.s. is de spannende familievoorstelling 'Loet griezelt met de sprookjeskoningin' te zien in De Twee Marken in Maarn. Deze voorstelling wordt georganiseerd i.s.m. Maarn Wijzer en is de aftrap van het culturele seizoen 2017-2018 van Cultuurhuizen Heuvelrug van de Bibliotheek Z-O-U-T.

Loet is gek op lezen. Ze heeft een spannend boek gevonden maar ze mag het niet lezen van haar moeder omdat het te griezelig is. Als Loet op een avond toch in het boek kijkt zijn de letters en plaatjes verdwenen. Samen met de kinderen gaat ze op zoek. Maar ze zijn niet de enigen. Ze krijgen hulp van de Sprookjeskoningin en samen belanden ze in hun eigen spannende sprookje.

Loet griezelt met de Sprookjeskoningin is een muzikale en interactieve familievoorstelling gebaseerd op het boek 'De Sprookjeskoningin' van Ad Grooten en wordt gespeeld door theatermaakster Ruth Bakker. Haar ken je ook van haar bekroonde familievoorstellingen Loet Moet en Loet broedt. Elke woensdag is er een nieuw filmpje van de knotsgekke kinderserie Loet doet! te zien op het Youtubekanaal 'ikbenloet!' Na afloop van de voorstelling kun je op de foto met Loet en schrijft ze wat in je eigen (sprookjes)boek.

Kaarten (gratis entree!) verkrijgbaar via www.rbzout.nl of 30 minuten voor aanvang aan de zaal.

Vr. 1 sept, aanvang 18.30 uur, gratis entree, De Twee Marken, Trompplein 5, Maarn.