DriebergenART

18-05-2017, 19:50 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 9 juni 2017, 00:00 tot zaterdag 24 juni 2017, 00:00

Locatie:

Traaij , Driebergen
Traaij Driebergen
Driebergen

DriebergenART is een initiatief van ondernemersvereniging Biz3B en plaatselijke kunstenaars. Voor het vierde jaar op rij, gaat 9 juni aanstaande DriebergenART van start. Driebergse kunstenaars, maar ook kunstenaars van elders uit het land, hebben zich laten inspireren om een nieuw, origineel kunstwerk te maken dat speciaal is afgestemd op de winkel of de ondernemer. Dit zorgt wederom weer voor een twinkeling in de ogen van het winkelend publiek. U kunt zich vast nog wel de vliegende trap-vogel herinneren, gemaakt van fietsbanden. Of portretten van de diverse ondernemers . Reden genoeg dus om ook nu weer de "groene DriebergenART-borden" af te struinen en kunst te gaan bekijken op de Traaij, Het Kerkplein en winkelcentrum De Sluis!

Gedurende DriebergenART is er bij de Bibliotheek, het gemeentehuis en diverse Driebergse ondernemers een ARTboekje te verkrijgen met een overzichtslijst van alle kunstenaars. Hierin zit ook een leuke speurtocht met kleurwedstrijd voor de kinderen gevoegd.

Daarnaast is er op 11 juni een speciale kunstzondag georganiseerd; veel winkeliers openen speciaal voor dit evenement hun deuren en veel kunstenaars zullen dan ook aanwezig zijn met demonstraties en of workshops. En last but not least: voor de kinderen wordt er op 11 juni een kunst-vossenjacht gehouden! Kinderen kunnen hiermee leuke prijzen winnen.

Tijdens de midzomeravond op 24 juni zal DriebergenART afsluiten met een grote veiling met werken van de deelnemende kunstenaars. De organisatie van DriebergenART stelt een gedeelte van de opbrengst beschikbaar voor het goede doel van dit jaar. Dit jaar is het goede doel de Speelweek.

24 juni is er tevens prijsuitreiking van de speurtocht/kleurwedstrijd voor de kinderen.

Kortom, twee weken verrassende kunst en activiteiten om niet te willen missen!

BELANGRIJKE INFO:

DATUM/TIJD: ACTIVITEIT: LOCATIE:

9 juni 17.30 Opening DriebergenART Kerkplein Driebergen

9 t/m 24 juni 2017 DriebergenART deelnemende ondernemers

11 juni 12:00 - 17: 00 uur Kunstzondag met vossenjacht start: Jacques Baas, Traaij 4 C

9 - 23 juni Inleveren kleurplaten/formulier 1.Lieveling, Traaij 52 2. Tremonti, Traaij 88

3. Dier N plezier, De Sluis 50

24 juni, 17:00-21:00 uur Afsluiting DriebergenART met veiling

Tijdens de Midzomeravond Diek Wechgelaar, Traaij 98