Dorpsgesprek Maarn Maarsvbergen 27 september 2016

04-07-2016, 07:30 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 27 september 2016, 22:00

Locatie:

Trompplein 5, Maarn
Dorpshuis De Twee Marken

Het Dorpsberaad Maarn Maarsbergen heeft in overleg met dorpswethouder Gerrit Boonzaaijer en dorpscoördinator Rolinka van Markus een datum vastgesteld voor een volgend Dorpsgesprek Maarn Maarsbergen. Het wordt dinsdagavond 27 september. Alle belangstellende inwoners van Maarn en Maarsbergen zijn dan welkom in Dorpshuis De Twee Marken, Trompplein 5 in Maarn.

In overleg tussen het Dorpsberaad en de gemeente wordt deze zomer gewerkt aan de presentatie van een aantal belangrijke punten voor de beide dorpen. Begin september komt er ruime publiciteit over de concrete agenda.

Het Dorpsberaad bestaat uit een tiental vertegenwoordigers van verenigingen en organisaties uit Maarn en Maarsbergen, allen vrijwilligers. Het beraad is in mei 2015 van start gegaan. De verenigingen informeren er elkaar over actuele ontwikkelingen en men organiseert in samenwerking met de gemeente minstens éénmaal per jaar een dorpsgesprek. Op 9 juni 2015 was het laatste dorpsgesprek. Daaruit zijn ruim twintig onderwerpen geselecteerd die op de dorpsagenda zijn gezet. Wat er met die punten is gebeurd, staat centraal op de agenda voor 27 september aanstaande.