• Suzanne Pepping, eigenaar Hartgroeien

    Saskia op de Weegh

Dag van de Moeiteloosheid

27-03-2018, 13:17 | Lezersnieuws | Suzanne Pepping

Datum:

maandag 16 april 2018, 15:30 tot 20:30

Locatie:

Beukenrodelaan 2
Jachthuis Beukenrode
Doorn

Dag van de Moeiteloosheid op 16 april 2018

Op maandag 16 april aanstaande organiseert Hartgroeien de Dag van de Moeiteloosheid. Tijdens deze dag ervaren leiders en professionals hoe het is om (samen) te werken zonder moeite en hoe zij dat in hun organisatie en/of team kunnen implementeren. Het event vindt plaats in Jachthuis Beukenrode in Doorn, van 16.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan via www.hartgroeien.nl/dagvandemoeiteloosheid.

Op de Dag van de Moeiteloosheid staat (samen)werken zonder moeite centraal. Niet omdat je de moeilijke dingen uit de weg gaat. Werken zonder moeite betekent dat wat je doet klopt. Dat je m?t energie werkt en dat je blijft bij de bedoeling. Het resultaat? Maximale impact, resultaten en optimale samenwerking.

Waarom? Voor Suzanne Pepping van Hartgroeien is het duidelijk: ?Het gaat mij aan het hart om te zien hoeveel energie er in organisaties verloren gaat, en hoeveel talent onbenut blijft. Dat doet iets met mensen. Terwijl het ook anders kan! Werken zonder moeite zet mensen ?n organisaties in hun kracht, zorgt voor flow en maakt dingen mogelijk die eerder niet mogelijk leken.?

Het programma De Dag van de Moeiteloosheid bestaat uit een zeer divers programma met aansprekende workshops, ervaringsverhalen uit organisaties en inspirerende sprekers.

16.00 uur: Start Dag van de Moeiteloosheid Welkomstwoord door Suzanne Pepping en keynote ?Maak ?t een makkie? door Gijs van Bilsen 16.30 uur: Workshops 17.45 uur: Diner 18.30 uur: Open space 19.30 uur: Keynote ?Nieuwe Paden Banen? door Saskia op de Weegh 19.55 uur: Afsluiting Dag van de Moeiteloosheid Slotwoord door Suzanne Pepping en gelegenheid tot napraten met borrel

De kosten voor de Dag van Moeiteloosheid bedragen 250 euro (geheel verzorgd, inclusief diner). Aanmelden kan via www.hartgroeien.nl/dagvandemoeiteloosheid.

Over Hartgroeien Hartgroeien realiseert impact in organisaties. Ze brengt talent en bedoeling in lijn, van individu, team en organisatie. Zo helpt zij mensen en organisaties en mensen in organisaties naar moeiteloze groei van kracht en impact. Met trajecten die zijn afgebakend in tijd, zorgt zij voor ontwikkeling op momenten waar de impact het grootst is, zoals de startperiode van leidinggevenden, young professionals, bij stagnatie of juist snelle groeisituaties in organisaties.