• een koorrepetitie

    cappella cantica

Cappella Cantica zoekt nieuwe koorleden

16-05-2018, 13:45 | Lezersnieuws | A.J. Braun

Datum:

maandag 4 juni 2018, 20:00 tot maandag 18 juni 2018, 22:00

Locatie:

Parklaan 7
Parklaankerk
Gorinchem

OPEN AVONDEN BIJ KAMERKOOR CAPPELLA CANTICA Zingen in een koor is misschien iets voor jou. Kom eens kennismaken bij kamerkoor Cappella Cantica. We zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen.

Kamerkoor Cappella Cantica Cappella Cantica is een gemengd koor van zo?n 25 leden (sopranen, alten, tenoren en bassen) en bestaat inmiddels ruim 35 jaar. Ons koor staat onder de deskundige en enthousiaste leiding van Margo van Biezen. We geven elk jaar een concert en verzorgen daarnaast kleinere optredens. Begin juni starten we met het instuderen van nieuw repertoire voor ons concert van 2019. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.cappellacantica.nl.

Wat we zoal zingen In de afgelopen jaren heeft ons koor heel veel gevarieerde koorstukken gezongen van uiteenlopende componisten en allerlei stijlperioden. In de kerstperiode treden we op om bekende en minder bekende kerstliederen te zingen. Bijvoorbeeld in de levende kerststal in de Dieptetuin in Zeist en bij de Kaarsjestocht in Leersum of Austerlitz. In 2019 is ons thema Brexit en geven we een concert met muziek van Engelse componisten of muziek over Engeland.

Zingen in een koor is in ??n woord geweldig We hebben veel plezier in het samen zingen. Elke maandagavond is pure ontspanning, waarin je alle eventuele stress en sores heerlijk van je af kunt zingen. Na afloop ga je zingend naar huis! Wil jij dat ook? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken om te bepalen of het ook iets voor jou is.

Open avonden Er zijn open avonden op 4 juni, 11 juni en 18 juni van 20:00 tot 22:00 uur in de Parklaankerk te Driebergen. Kom gerust eens langs om te luisteren of mee te zingen. Opgeven kan ook bij cappellacantica@gmail.com.

Contactadres Cappella Cantica cappellacantica@gmail.com

Repetitie locatie Parklaankerk, Parklaan 7 te Driebergen