• auteur Albert Jansen

    Nikki Photography
  • Omslag van Het Punt van Onvermijdelijkheid

    NASA

boekpresentatie

29-08-2018, 15:04 | Lezersnieuws | Albert Jansen

Datum:

zaterdag 29 september 2018, 17:00

Locatie:

Traaij 4c
Boekhandel Jacques Baas
Driebergen

Feestelijke boekpresentatie door Albert Jansen van Het Punt van Onvermijdelijkheid bij boekhandel Jacques Baas in Driebergen op 29 september.

Het Punt van onvermijdelijkheid, een magistraal liefdesverhaal! Frits werkt als arts-docent op de snijzaal van een ziekenhuis. Hij is getrouwd met Irene, een bloedmooie BN-er met een eigen Tv-programma en een glossy magazine. Hun huwelijk verkeert echter al een tijdje in zwaar weer. Vastbesloten om hun relatie te redden stelt Irene een vakantie voor in de Franse Pyrenee?n. Die vakantie neemt echter een dramatische wending wanneer Frits in zijn eentje de zogenaamde Hellekloof gaat verkennen. Zijn tocht is het begin van een maalstroom vol onverwachte gebeurtenissen en verrassende ontmoetingen, die beide partners meevoeren naar? het Punt van Onvermijdelijkheid, de beslissende confrontatie.

Albert Jansen (1951) bracht zijn gymnasiumtijd door op een seminarie, maar ontdekte daar al snel dat het celibaat niets voor hem was. Hij ging geneeskunde studeren in Amsterdam, trouwde en kreeg drie kinderen. Hij was twintig jaar lang huisarts in een gezondheidscentrum in Bergen NH. Daarna richtte hij Con Amore op, een opleidingsinstituut voor complementaire therapeuten. Eerder verscheen van zijn hand het boek Ziek Beter Best, over spectaculaire genezingen door stimulatie het zelfhelende vermogen. Sinds 2015 woont de schrijver permanent in Frankrijk.