• Verse Limburgse asperges voor het goede doel

    Marcus Gerrits

Aspergeverkoop voor een goed doel weer in in Driebergen

06-05-2017, 14:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 mei 2017, 09:00 tot 14:00

Locatie:

De Traaij/Hoofdstraat , Driebergen
De Traaij/Hoofdstraat
Driebergen

ZATERDAG 13 mei 2017

Al vele jaren worden door de leden van de Venrayse Lionsclub op meerdere locaties in het midden van het land en in de Randstad verse asperges verkocht op de zaterdag voorafgaand aan Moederdag. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan kinderen die aan de ongeneeslijke ziekte Spierdystrofie lijden. Met deze opbrengst wordt hen een onvergetelijke vakantie aangeboden in het, speciaal daarvoor gebouwde, Tesselhuus op Texel. De totale opbrengst in 30 jaar bedraagt EUR 150.000 en is volledig ten goede gekomen aan het goede doel!

Voor de vijfde maal in Driebergen!

Al meer dan 20 jaar hebben de Lions een verkooppunt in Zeist met inmiddels veel vaste klanten die de kwaliteit weten te waarderen van de asperges die rechtstreeks uit de Noord Limburgse aspergebedden van de boer komen en geen dagenlang traject via veiling en groothandel hebben afgelegd. Op verzoek en advies van een aantal vaste klanten uit Driebergen en omgeving hebben we in 2012, op basis van proef, vergunning gevraagd en gekregen om ook asperges te verkopen in het winkelhart van Driebergen. Dit is een groot succes geworden want de asperges vlogen "als warme broodjes over de toonbank" en leverden een mooi netto resultaat voor het goede doel op. Daarom keren wij dit jaar voor de vijfde keer terug, met een nog grotere hoeveelheid heerlijke asperges!

De verkoop in Driebergen aan De Traaij/Hoofdstraat vindt plaats op zaterdag 13 mei a.s. vanaf 9.00 uur en ook hier geldt OP=OP !! Reserveren is mogelijk via pieterjanwasser@gmail.com (met vermelding van aantal kilo's, telefoonnr. en e-mailadres). Bestellingen dienen dan vóór 11.00 uur opgehaald te worden; anders komt uw reservering te vervallen!

We hopen andermaal in Driebergen een fantastische opbrengst voor de Spierdystrofie-patiënten te kunnen realiseren!

INFORMATIE:

Voor nadere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met :

Pieter Jan Wasser, Lionsclub Venray, 06-22478522, pieterjanwasser@gmail.com