• Ontmoeten-vragen-ontdekken!

    Alpha Nederland

Alpha-cursus - een goed begin van het nieuwe jaar

12-01-2018, 09:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 21 januari 2018, 18:30 tot 21:30

Locatie:

Arnhemsebvenweg 62, Driebergen
Thuis bij iemand
Driebergen

Ontmoeten-vragen-ontdekken!

Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om in circa tien bijeenkomsten en een weekend op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! 

Meer dan 24 miljoen mensen wereldwijd hebben Alpha gedaan. In Nederland waren dat er ruim 265.000. Alpha wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. Alpha is gratis en dat is meestal inclusief een maaltijd!

Ook in Driebergen start deze maand weer een Alpha-cursus met een eerste informatieve-avond op zondag 21 januari. De avond begint om 18.30 uur met een gezamenlijke maaltijd.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is de Alpha-cursus echt iets voor jou.

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis.

Hoe werkt het?

Elke Alpha-avond begint om 18.30 uur met een gezellige en lekkere warme maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. De avond eindigt om uiterlijk 21.30 uur.

Halverwege de cursus is er een weekendbijeenkomst van vrijdagavond tot en met zaterdagavond.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Alpha-cursus in Driebergen op www.traject24.nl/activiteiten/alphacursus. Meer en algemene informatie en enkele filmpjes zijn te vinden op www.alphacursus.nl. Heb je behoefte aan een persoonlijk antwoord op je vragen over de inhoud van de cursus mail dan naar alphacursusindriebergen@gmail.com of bel met Marjolein Nijst (06-29448460).