• opening cultuur en sportseizoen op 1/9

    Maarn Wijzer

1 september 18.30-20.30 uur: start cultuur- en sportseizoen in De Twee Marken

22-08-2017, 21:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 1 september 2017, 18:30 tot 20:30

Locatie:

Sportlaan 5, Maarn
De Twee Marken
Maarn

Veel verenigingen uit Maarn en Maarsbergen zijn aanwezig voor het geven van informatie, demonstaties en sportactiviteiten. Voor de kinderen is er een springkussen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het zomerorkest van Harmonie Manderen. Bij Maarn Wijzer kan worden ingeschreven voor cursussen en kan worden deelgenomen aan workshops, zoals 'Mag ik deze dans van u?' en kinderactiviteiten.

Ook in seizoen 2017-2018 biedt Maarn Wijzer weer een keur aan cursussen, workshops, lezingen en excursies. Er zitten ook een aantal nieuwe cursussen/workshops bij, zoals Spaans koken, sportief bewegen voor heren 50+ en speciaal voor kinderen/jongeren een cursus iaido (Japans zwaardvechten). Inschrijven kan via www.maarnwjzer.nl of via de bon in het boekje dat in Het programmaboekje in week 35 huis-aan-huis bezorgd is in Maarn en Maarsbergen.

Net als vorig jaar kan men zich via Maarn Wijzer ook weer aanmelden voor cursussen en lezingen van Maarn-Maarsbergen Natuurlijk.

Ook biedt Maarn Wijzer weer een programma aan i.s.m. de bibliotheek en Cultuurhuizen Heuvelrug, waaronder het aangrijpende muziekstuk ' De Weg ' en lezingen van Nelleke Noordervliet en Franca Treur. Speciaal voor bezoekers op 1 september is er tussen 18.30 - 20.00 uur een speciale kortingsactie: 10 euro korting op een jaarabonnement plus 2 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze uit het cultuurprogramma (www.rbzout.nl/Theater/ProgrammaCultuurhuizenHeuvelrug)

Deelnemende verenigingen/organisaties: Vrienden van het Dorpshuis, het zomerorkest van Harmonie Manderen, Maarn Maarsbergen Natuurlijk, Fotokring Heuvelrug, EHBO, Dierenambulance, Mijn Buurt Welzijn, Vrienden van het Raadhuis, La Loba, volleybalvereniging Follie-in, Recreatief Basketbalteam, tafeltennisvereniging Reflex, hockeyclub MHC Maarn, tennisvereniging LTV Maarn, SVMM (voetbal), Sportimpuls met 'Mag ik deze dans van u?', dansstudio Blomdance.